منو 031 - تلفن : 36643711
گفتار درمانیمشاوره غیر حضوری

عوامل موثر در رشد زبان

1- رسش بدن : اولین مسئله لازم ، رسش دستگاهای صوتی وسیستم عصبی-مرکزی است و اگر به عللی این رسش حاصل نشده باشد، به همان میزان رشد زبان به تاخیر می افتد. تغذیه نیز تاثیر قابل توجهی در رشد زبان دارد .
2- سلامت بدن : معمولا کودکان سالم زودتر از بیماران ، زبان را کسب می کنند . سلامت بدن باعث می شودتا کودکان فعالیت بیشتری داشته باشند و به این طرف و آن طرف سر بکشند . با افراد بیشتر ارتباط برقرار کنند و از این خزانه لغات آنها گسترش می یابد و نحوه صحبت کردن را بهترفرا می گیرند .

3- جنس : در بین نوزادان و کودکان ، رشد زبان در دختران بیشتر است و زود ازپسران سخن گفتن را آغاز می کنند و تعداد واژگان بیشتری دارند .
4- هوش : میزان بهره هوشی نیز در رشد گفتار موثر است . کودکان با بهره هوشی بالا در زبان ، پیشرفت بیشتری از خود نشان می دهند .
5- رادیو وتلویزیون : نیز در تمامی مقاطع سنی بر رشد زبان ونحوه تکلم تاثیر دارد و بالاخره نکته مهم و موثر دیگر جو عاطفی خانواده است . خانواده هایی که همواره در آنها جوی پر تشویش و اظطراب حاکم است ، برای رشد زبان کودک ، فرصت کمتری را فراهم می آورند .

6- تماس با همسالان : تماس بیشتر با همسالان و تلاش در جهت پذیرفته شدن به عنوان عضوی از گروه آنها، انگیزه کودک را برای یادگیری گفتار افزایش می دهد .
7- تعداد افراد خانواده : تک فرزند ها یا کودکان متعلق به خانواده های کم جمعیت معمولا به دلیل اینکه والدین آنها دارای وقت بیشتری برای آموزش گفتار به کودک می باشند ، زودتر شروع به صحبت می کنند و گفتارشان مناسب تر است .
8- ترتیب تولد فرزند : در یک خانواده ، در نتیجه توجه بیشتر والدین ،گفتار فرزند اول نسبت به فرزندان بعدی مناسبتر است .


آدرس مطب : اصفهان ، خیابان رحیم ارباب ، ساختمان کاملیا ، طبقه سوم
تلفن : 36643711 - 031

درباره این موضوع مطالب بیشتری بخوانید

نظرات کاربران درباره این مطلب :
برای متن پیام فقط از حروف فارسی استفاده کنید .
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .
نام و فامیل :
تلفن :
ایمیل :
متن پیـام :
لکنت و روشهای درمان آنلکنت و روشهای درمان آن

گفتار درمانی می تواند مانع از تبدیل لکنت به یک معضل شود. بنابراین توصیه می‌شود چه کودکانی که تازه علائم لکنت در آنها پدیدار شده و چه بزرگسالانی که مبتلا به لکنت می باشد حتما تحت نظر یک آسیب شناس گفتار و زبان قرار گیرند . ... ادامه مطلب

اول آبان، روز جهانی آگاهی از لکنتاول آبان، روز جهانی آگاهی از لکنت

بسیلر مهم است که اطرافیان فرد دارای لکنت و جامعه،درمورد لکنت و طرز رفتار با شخص دارای لکنت بدانند.در تقویم جهانی،22 اکتبر روزی است که برای اطلاع رسانی و آگاهی جامعه از لکنت انتخاب شده است. ... ادامه مطلب

آپراکسیآپراکسی

در آپراکسی مغز آسیب می بیند وفرد توانایی برنامه ریزی و هماهنگی برای حرکت عضله را ندارند و افراد مبتلا نمی توانند حرکات ارادی و خاص را انجام دهند حتی با وجود این که ماهیچه ها یا عضلاتشان سالم باشد . ... ادامه مطلب

بیوگرافی

عضو سازمان نظام پزشکی ایران

عضو انجمن علمی گفتاردرمانی ایران

نوروتراپیست با مجوز رسمی ازانجمن روانپزشکان ایران

مدیر و موسس کلینیک گفتاردرمانی آوا از سال 1384

فارغ التحصیل رشته آسیب شناسی گفتار و زبان

از دانشگاه علوم پزشکی ایران در سال1375

عنوان پایان نامه: بلع صحیح

طراح و مجری پوسترهای گفتاردرمانی

طراحی نرم افزار تخصصی گفتاردرمانی آوا


طراحی و راه اندازی وب سایت : گروه نرم افزاری پزشک آنلاین - 09128883465